job Assistent Accountant RA min. 2 jaar ervaring NEDERLAND Rousch Financial Professionals - vacatures

VAN TOEPASSING ZIJN
Functietitel: Assistent Accountant RA min. 2 jaar ervaring

Functieomschrijving:
AlsAssistent Accountant RAga jij jezelf bezig houden met een volledig takenpakket behorende bijwerkzaamheden binnende controlepraktijk, waarbij zowel uitvoerende als adviserende werkzaamheden uitgevoerd zullen worden. Aan de praktische zijde houdt dit in dat je jaarrekeningen gaat controleren met behulp van toegepaste controletechnieken,onder leiding vaneen ervaren assistent accountant of controleleider (afhankelijk van de grootte van de opdracht). Je controleert de tussentijdse cijfers van de cliënt en schrijft memo's ten behoeve van de kwaliteit.

Uren per week: 32-40

Werkgever Naam: Rousch Financial Professionals

Vorm van contact: Dominique Hageman

Werkgever telefoonnummer: 088-5244400

Job korte beschrijving: Vakspecialisten boekhouding

Land: Nederland

Regio: NEDERLAND

Contractduur: Vast

Contract type: Voltijds

Bron van jobaanbieding:
UWV WERKbedrijf, Openbare diensten voor arbeidsvoorziening, Nederland

Rijbewijs: Nee

Salaris munt: EUR

VAN TOEPASSING ZIJN

Similiar vacatures

1e monteur bedrijfswagens - EUR

Automonteurs
Wij zijn per direct op zoek naar een 1e monteur bedrijfswagens voor een opdrachtgever in de omgeving Oss.Het betreft zware bedrijfswagens (3500kg). Zij maken bedrijfswagens verkoop klaar. één keer in de 4 weken moet je bereid zijn om een
Accent Jobs Oss - 2016-05-21 - NEDERLAND

Aankomend loodgieter - EUR

Loodgieters
Voor een opdrachtgever uit Heerlen zijn wij op zoek naar een (aankomend) loodgieter die minimaal mbo niv.2 installatietechniek heeft afgerond. Binnen deze functie wordt je vooral ingezet voor de voor- en afmontage van badkamers. Tevens ben je betrokken
D&B Uitzendorganisatie BV - 2016-09-11 - NEDERLAND

Accountmanager airconditioning - 3250 - EUR

Technisch verkopers en artsenbezoekers (m.u.v. ICT)
Vanwegeuitbreidingzijn wij voor onze opdrachtgever op zoek naar een zelfstandig Accountmanager Je taken zijn gericht op de verkoop vankoudwatermachines van 5 - 200kwaanmiddelgrote installateurs, kleinereadviseurs
BuildingJobs B.V. - 2016-02-22 - NEDERLAND

Administrateur - EUR

Vakspecialisten boekhouding
Als zelfstandig werkend administrateur is het belangrijk dat jenauwkeurig bent en gevoel hebt voor het verhaal achter de cijfers. Je rapporteert aan en wordt functioneel aangestuurd door de algemeen directeur. Jouw verantwoordelijkheden: - Financiële
LiefhebberHR - 2016-05-13 - NEDERLAND

Allround Installateur - EUR

Loodgieters
Wij zijn op zoek naar een(allround) installateur met minimaal 5 jaar ervaring in renovatieprojecten. Het werk bestaat uit: Uitvoering van montagewerkzaamheden aan leidinginstallaties, fittingen en verbindingsstukken van verwarmingssystemen, water- en
UNNpersoneel - 2016-04-29 - NEDERLAND

Assistent ijzervlechter - EUR

Betonwerkers, betonafwerkers e.d.
Voor een opdrachtgever in Zwolle zijn wij op zoek naar een assistent ijzervlechter. Je kunt met de opdrachtgever meerijden naar de klus. Je knipt wapeningsmatten op maat, voert materiaal aan en ondersteund hem in de overige werkzaamheden. Het gaat om
Intermediair Uitzendbureau Zwolle - 2016-02-26 - NEDERLAND

CE Chauffeur Roeimaterialen - EUR

Vrachtwagenchauffeurs
Wij zijn op zoek naar een enthousiaste, energieke chauffeur met ervaring! Het betreft een dynamische functie waarin je verantwoordelijk bent voor het vervoeren van verschillende roeimaterialen zoals roeiboten, kano's etc. Je klanten zullen bestaan uit
Worktrans uitzendbureau - 2016-04-03 - NEDERLAND

Customer Service Medewerker Franstalig - EUR

Informatieverstrekkers
Je bent verantwoordelijk voor de verwerking van schriftelijke en/of telefonisch ontvangen verkooporders. Je beantwoordt vragen van klanten, bijvoorbeeld technische vragen op dentaal gebied of vragen met betrekking tot verzending en levering van producten.
Timing - 2016-03-24 - NEDERLAND

Elektromonteur gezocht!! - EUR

Bouwelektriciens e.d.
Voor een opdrachtgever in Lochem zijn wij op zoek naar gedreven elektromonteurs met een afgeronde MBO-opleiding elektrotechniek of een vergelijkbare opleiding. Als elektromonteur ben je in staat om de complete elektrische installatie in woning- en utiliteitsbouw
De Speer Personeelsdiensten B.V. - 2016-05-05 - NEDERLAND

Fitter - EUR

Loodgieters

Carriere Alkmaar - 2016-04-24 - NEDERLAND

Gas- und Wasserinstallateur/in Arbeitsort: Elsloo - EUR Per maand

Loodgieters

H2construct - 2016-02-15 - NEDERLAND

GSM monteur - 1570 - EUR

Installateurs en onderhoudsmonteurs op het gebied van de informatie- en communicatietechnologie
Taken zijn het repareren van mobiele telefoons van diverse merken. Dit gebeurt na een interne opleiding en volgens vastgelegde voorschriften. Ook moeten targets gehaald worden. Je kunt daarbij denken aan
Manpower - 2016-04-15 - NEDERLAND

Interieurverzorg(st)er Wateringen - EUR

Schoonmakers in hotels, kantoren e.d.

Schoonmaakbedrijf De Jonge & Van Os BV - 2016-02-26 - NEDERLAND

Leerling Timmerman IJsselstein - 1250 - EUR

Timmerlieden
Voor een leuk middelgroot bedrijf in IJsselstein zijn wij op zoek naar een gedreven leerling timmerman die basiskennis timmeren heeft opgedaan door stage-/werkervaring of affiniteit heeft met de bouw. De werkzaamheden zullen bestaan uit het assisteren
JobXion - 2016-03-22 - NEDERLAND

Lijmers gezocht - EUR

Metselaars e.d.
Voor één van onze opdrachtgevers zijn wij per direct op zoek naar ervaren elementenlijmers (voor aan de muur en aan de kraan) die van aanpakken weten en volledig zelfstandig kunnen werken. Je hebt aantoonbare werkervaring als elementenlijmer,
HR-Groep B.V. - 2016-03-03 - NEDERLAND

Machinaal medewerker - 0 - EUR

Timmerlieden

Actief Werkt!,Tence - 2016-02-15 - NEDERLAND

Onderhoudsmonteur Elektrotechnisch - EUR

Bouwelektriciens e.d.

ManuTec - 2016-07-15 - NEDERLAND

Onderhoudsschilder gezocht ! - EUR

Schilders e.d.
De Speer Personeelsdiensten is voor een opdrachtgever in uw regio per direct op zoek naar een Onderhoudsschilder. Wij hebben vacatures door heel Nederland, dus bent u nog op zoek en wilt u snel weer aan de slag stuur uw cv of neem telefonisch contact
De Speer Personeelsdiensten B.V. - 2016-05-21 - NEDERLAND

Opperman omgeving Nijkerk - EUR

Ongeschoolde arbeiders in de weg- en waterbouw
Oppermannen zorgen dat er voldoende materiaal beschikbaar is voor de vakman die ze ondersteunen. Daarnaast verrichten ze andere ondersteunende werkzaamheden. Tot hun taken kunnen de volgende zaken behoren: Aanvoeren van materialen (vooral zand en stenen)
SB&A Projecten BV - 2016-09-11 - NEDERLAND

Orthopedagoog - 0 - EUR

Psychologen

##pracodawca## - 2016-05-13 - NEDERLAND

Schoonmaker (ter werving) - EUR

Schoonmakers in hotels, kantoren e.d.
Voor onze opdrachtgever zijn wij geregeld op zoek naar schoonmakers. De klus bestaat uit het schoonmaken van kantoren, toiletten en overige ruimtes. Het is een harde eis dat je woonachtig bentin Nijkerk. Wij zijn op zoek naar een flexibele kandidaat die
Actief Interim - 2016-02-28 - NEDERLAND

Senior Projectleider Werktuigbouw Beheer en Onderhoud - EUR

Elektrotechnisch ingenieurs
Als Sr. Projectleider Werktuigbouwkundige installaties bent u verantwoordelijk voor de correcte uitvoering van verschillende complexe technische projecten. U zorgt ervoor dat de uitvoering binnen het vastgestelde budget blijft. Binnen uw functie ligt
FRAME Recruitment - 2016-03-18 - NEDERLAND

Shiftleader (voeding) - EUR

Toezichthoudend personeel in de industrie
Deze vooraanstaande werkgever binnen de voedingsmiddelenindustrie zoekt een shiftleader in 3 ploegen. Je komt te werken in een leuk en gemoedelijk bedrijf waar je als foodprofessional een beroep kan doen op jouw vergaarde kennis. Als shiftleader ben je
Processionals - 2016-04-16 - NEDERLAND

Teamleider Productie - Logistiek - EUR

Toezichthoudend personeel in de industrie
Wat zoeken we? Voor ons pakhuis zoeken wij een Teamleider die stevig in zijn schoenen staat en zijn mensen weet te motiveren. Je bent eindverantwoordelijk voor ons pakhuis, waar wordt gewerkt in een 4-ploegendienst. Je draagt zorg voor realisatie van
Positon - 2016-05-21 - NEDERLAND

Vakbekwaam hovenier - EUR

Tuinders en kwekers
Voor één van onze opdrachtgevers zijn wij per direct op zoek naar vakbekwaam hovenier. Onze opdrachtgever richt zich zowel op de particuliere sector als het groter groen. Hierbij zal het grootste deel wel gewerkt worden voor de particulier.
Effectief Personeelsdiensten B.V. - 2016-06-04 - NEDERLAND

Verzorgende IG - EUR

Thuishulpwerkers
Wij zijn op zoek naareen enthousiaste en verantwoordelijke Verzorgende IG.Je begeleidt en verzorgt de clinten met de dagelijkse levensbehoeften en voert indien nodig volgens het zorgplan de verpleegtechnische handelingen uit. Ook ben je bereid om aanwezig
Matchpartner - 2016-03-05 - NEDERLAND

Wand/plafondmonteur gezocht! - EUR

Timmerlieden

BNS People BV - 2016-04-06 - NEDERLAND

Werkvoorbereider elektrotechniek - EUR

Administratief productiepersoneel
Werkvoorbereider Als Werkvoorbereider ben jij de spin in het web binnen onze verschillende projecten. Je werkt voornamelijk aan industriële installaties binnen de publieke sector (waterschappen, drinkwaterbedrijven en gemeenten), denk hierbij o.a.
Atworkxx - 2016-02-15 - NEDERLAND

WOONBEGELEIDER 24 UUR - 2746 - EUR

Vakspecialisten op het gebied van maatschappelijk werk

##pracodawca## - 2016-09-11 - NEDERLAND

 
 
terrein gegenereerd 27.731111049652 seconden