job Assistent Accountant RA min. 2 jaar ervaring NEDERLAND Rousch Financial Professionals - vacatures

VAN TOEPASSING ZIJN
Functietitel: Assistent Accountant RA min. 2 jaar ervaring

Functieomschrijving:
AlsAssistent Accountant RAga jij jezelf bezig houden met een volledig takenpakket behorende bijwerkzaamheden binnende controlepraktijk, waarbij zowel uitvoerende als adviserende werkzaamheden uitgevoerd zullen worden. Aan de praktische zijde houdt dit in dat je jaarrekeningen gaat controleren met behulp van toegepaste controletechnieken,onder leiding vaneen ervaren assistent accountant of controleleider (afhankelijk van de grootte van de opdracht). Je controleert de tussentijdse cijfers van de cliënt en schrijft memo's ten behoeve van de kwaliteit.

Uren per week: 32-40

Werkgever Naam: Rousch Financial Professionals

Vorm van contact: Dominique Hageman

Werkgever telefoonnummer: 088-5244400

Job korte beschrijving: Vakspecialisten boekhouding

Land: Nederland

Regio: NEDERLAND

Contractduur: Vast

Contract type: Voltijds

Bron van jobaanbieding:
UWV WERKbedrijf, Openbare diensten voor arbeidsvoorziening, Nederland

Rijbewijs: Nee

Salaris munt: EUR

VAN TOEPASSING ZIJN

Similiar vacatures

Afwerker Beton - EUR

Betonwerkers, betonafwerkers e.d.

Zendèl BV - 2016-03-02 - NEDERLAND

Allround operator - 0 - EUR

Bedieningspersoneel van machines en installaties voor de chemische industrie

##pracodawca## - 2016-08-02 - NEDERLAND

Besturingstechnicus (3-ploegen) - EUR

Bouwelektriciens e.d.
Functieomschrijving: - Het in optimale staat houden van alle apparatuur en installaties op elektrotechnisch gebied - Preventief onderhoud, storingen, reparaties, aanpassingen en uitbreidingen aan de productiemachines en installaties in de vakgebieden
Positon - 2016-03-10 - NEDERLAND

Betontimmerman - EUR

Timmerlieden
Voor een relatie zijn wij op zoek naar ervaren betontimmerlieden. Als betontimmerman houd je je bij dit project bezig met het zetten van wanden en systeemkisten. We zijn op zoek naar betontimmerlieden die ervaring hebben met het zetten van diverse soorten
BWB Flex BV - 2016-02-19 - NEDERLAND

Brandwachten - EUR

Brandweerlieden
Wij zijn met spoed op zoek naar Industriële brandwachten voor de regio Zuidwest Nederland. Spreekt deze vacature je aan, heb je passie voor je vak en ben je op zoek naar een uitdagende functie? Solliciteer dan direct en stuur je CV met je motivatie
DAXXA Personeelsdiensten - 2016-02-19 - NEDERLAND

CE vrachtwagenchauffeurs met ervaring AGF Werkendam - EUR

Vrachtwagenchauffeurs
Voor een opdrachtgever in de omgeving van Ridderkerk zijn wij met spoed op zoek naar ervaren CE chauffeurs (trekker-oplegger). Wij bieden een marktconform salaris en de mogelijkheid om via Synergie een module voor je code 95 te behalen. Tevens is er bij
Synergie Logistiek - 2016-02-28 - NEDERLAND

Chauffeur Bouw - EUR

Vrachtwagenchauffeurs
Voor een relatie van ons zijn wij op zoek naar een gemotiveerde en ervaren chauffeur welke wordt ingezet op het transport van bouwmaterialen met een Bakwagen met een laad kraan op de bak en soms ook met een aanhanger eraan gekoppeld. Functie eisen: Rijbewijs
Uitzendconcurrent B.V. - 2016-08-18 - NEDERLAND

CNC Draaier - EUR

Instellers en bedieningspersoneel gereedschapswerktuigen
NXPD is op zoek naar kandidaten voor de vacature van CNC Draaier voor haar opdrachtgever in de omgeving van Zwolle. Je start als CNC Draaier bij een metaal en machine fabriek die alleen werkt met de nieuwste
NXPD BV - 2016-08-18 - NEDERLAND

Dikwandige verwarmingsmonteur (0089) - EUR

Loodgieters
Voor een van onze opdrachtgevers uit de omgeving van Oss zijn wij op zoek naar een dikwandige verwarmingsmonteur. Wij zijn op zoek naar een CV monteur Dikwandig, bekend met alle facetten van het echte dikwandige CV werk. De werkzaamheden omvatten voornamelijk
HWC Uitzendorganisatie - 2016-08-02 - NEDERLAND

Ervaren stratenmaker - EUR

Metselaars e.d.
We zijn per direct op zoek naar een eravren stratenmaker, die zowel met de oude als ook met de nieuwe technieken kan werken. Het gaat om een fulltime functie, start 29-08-2016. De werkzaamheden bestaan uit het leggen van kinderkopjes, het plaatsen van
Bocom Groep - 2016-09-11 - NEDERLAND

Flexibele taxichauffeurs regio Cuijk gezocht! - EUR

Chauffeurs van auto’s, taxi’s en bestelwagens
Voor de regio Cuijk is TAXIWERQ op zoek naar flexibele taxichauffeurs voor diverse soorten van vervoer. Voor deze functie zijn wij op zoek naar zeer flexibele chauffeurs die overdag, in de avonduren en in de weekenden tussen 06:00 en 01:00 uur ingezet
TAXIWERQ Chauffeursbemiddelingsbureau BV - 2016-08-18 - NEDERLAND

Front-end developer bij de beste werkgever - EUR

Applicatieprogrammeurs
Mooie websites (aan de voorkant) maken die goed vindbaar zijn, dat is waar deze front-end functie om draait. Het is belangrijk dat je graag met nieuwe technologie werkt en graag kwaliteit wil leveren.Je komt met leuke collega's te werken waar het prettig
CareerValue B.V. - 2016-05-25 - NEDERLAND

Heftruckchauffeur met VCA - 1730 - EUR

Heftruckbestuurders

Partner Maastricht - 2016-05-21 - NEDERLAND

Horeca medewerker - EUR

Kelners
Functieomschrijving Voor op de oproeplijst hebben we plaats voor bedieningsmedewerkers bij AZ. Je hebt ervaring met borden lopen en glazen op een dienblad. Je bent representatief en je bent veelal in de weekenden beschikbaar. De werktijden zijn afhankelijk
Treffer Uitzendbureau - 2016-03-27 - NEDERLAND

Hovenier onderhoud Ridderkerk - EUR

Tuinders en kwekers
Voor een groot hoveniersbedrijf zijn wij per direct op zoek naar een hovenier voor in de onderhoud. De werkzaamheden zullen voornamelijk gericht zijn op groot en klein groen. De werkzaamheden bestaan o.a. uit: - Snoeien en knippen van hagen - Bosmaaien
Baneninhetgroen - 2016-09-11 - NEDERLAND

INKOOPASSISTENT /ASS PRODUCTMANAGER - 0 - EUR

Specialisten op het gebied van reclame en marketing
Je rol is om samen met de directeur van de onderneming zoveel mogelijk structuur te brengen in deze snel groeiende organisatie o.a. •Planning en organisatie •Analyse en rapportage •Marketing communicatie
##pracodawca## - 2016-02-15 - NEDERLAND

Installatiemonteur gezocht ! - EUR

Loodgieters
De Speer Personeelsdiensten is voor diverse opdrachtgevers per direct op zoek naar Installatiemonteurs in uw regio. Wij hebben vacatures door heel Nederland, dus bent u nog op zoek en wilt u snel weer aan de slag neem dan meteen contact op. Met vriendelijke
De Speer Personeelsdiensten B.V. - 2016-02-15 - NEDERLAND

Leren en werken in het groen - EUR

Tuinders en kwekers
Functieomschrijving Leerling Hovenier M/V (Niv.2 of 3) Voor meerdere opdrachtgevers in de regio Zuid-Holland, zijn wij op zoek naar Leerling Hoveniers. Ben jij op zoek naar een Groene Toekomst? Dan is dit misschien jouw kans op het leren van het groene
Herenbos Personeelsdienst BV - 2016-09-11 - NEDERLAND

Onderhoudsschilder - EUR

Schilders e.d.

YouMatch - 2016-04-24 - NEDERLAND

Onderhoudsschilders gezocht omgeving Den Helder ! - EUR

Schilders e.d.
Beste Schilder, Voor onze vaste relatie zijn wij met grote regelmaat op zoek naar ervaren onderhoudsschilders in de regio Amsterdam die voor een langere periode schilder werkzaamheden willen gaan uitvoeren. De werkzaamheden: Als echte onderhoudsschilder
De Speer Personeelsdiensten B.V. - 2016-08-18 - NEDERLAND

Schilder - EUR

Schilders e.d.
Voor verschillende schildersbedrijven uit de regio Amsterdam/ Noord-Holland zijn wij voor uitbreiding van ons bestand voor op zoek naar vakbekwame onderhoudsschilders, nieuwbouwschilders, spuiters, glaszetters voor werk in de renovatie, utiliteitswerk,
Bouwpartners - 2016-05-25 - NEDERLAND

Schoonmaker - 0 - EUR

Schoonmakers in hotels, kantoren e.d.

##pracodawca## - 2016-08-02 - NEDERLAND

Taxichauffeur worden in Zeist en omgeving - EUR

Chauffeurs van auto’s, taxi’s en bestelwagens
Bent u klaar voor een nieuwe uitdaging in uw loopbaan en lijkt het u leuk om als chauffeur in het personenvervoer aan de slag te gaan? Top Support Nederland is voor diverse opdrachtgevers op zoek naar kandidaten met weinig tot geen ervaring binnen het
Topsupport Nederland BV - 2016-02-15 - NEDERLAND

Telefonisch verkoper energie - EUR

Televerkopers
Al vanaf 16 uur per week kun je nu aan slag als telefonisch verkoper in de consumentenmarkt. Het gaat omhet verkopenvan energie!Je hebt affiniteit met het hebben van klantcontact en weet mensen met enthousiasme te overtuigen. In deze uitdagende functie
Hanzewerk - 2016-02-15 - NEDERLAND

timmermann met cnc kennis - EUR

Instellers en bedieningspersoneel gereedschapswerktuigen

Sovea-Workconsult Gronau - 2016-07-15 - NEDERLAND

VACATURE AANKOMEND DOCENT NATUURKUNDE - EUR

Onderwijsgevenden in het secundair onderwijs
VACATURE VOOR AANKOMEND DOCENT NATUURKUNDE Aankomende docenten gezocht! Je wilt kiezen voor een carrière in het Voortgezet Onderwijs, maar je hebt nog nooit voor de klas gestaan? Dan is dit traject iets voor jou! Tijdens deze cursus dompelen we
Het Schoolbureau - 2016-04-08 - NEDERLAND

Verkeersregelaar in bezit van certificaat verkeersregelaar!!! - EUR

Veiligheidswerkers, niet elders geclassificeerd
Werken bij RAI Amsterdam? Via In Person kun jij als Zelfstandig Medewerker Traffic Management werken op de mooiste events van Amsterdam. Jaarlijks zijn er tientallen evenementen in de RAI. Naast de events met tienduizenden bezoekers zijn er dagelijks
In Person Regio Kantoor Amsterdam - 2016-02-28 - NEDERLAND

Verpleegkundige - EUR

Verpleegkundigen met middelbare opleiding
Als professional in een verpleeg- of verzorgingshuis geef je sturing aan complexe taken. Naast de ondersteuning die je biedt bij het verzorgen heb je nog een belangrijke taak: het uitvoeren van verpleegtechnische handelingen. In het verpleeg- en verzorgingshuis
Zorgwerk b.v. - 2016-03-31 - NEDERLAND

Zeer ervaren Ruiter - 2000 - EUR

Politiepersoneel

Stal Het Oosterbrook B.V. - 2016-08-02 - NEDERLAND

Zelfstandig Elektromonteur - EUR

Bouwelektriciens e.d.
De verantwoordelijkheden en taken van de zelfstandig monteur bestaan o.a. uit: Controle tijdens montage Geeft leiding aan de assistent monteurs op het werk * Ziet erop toe dat de assistent monteurs naar behoren functioneren en inspireert hen m.b.t. kwaliteitszorg
Job-Hunter - 2016-08-18 - NEDERLAND

 
 
terrein gegenereerd 26.218201875687 seconden