job Assistent Accountant RA (2-6 jaar ervaring) NEDERLAND Rousch Financial Professionals - vacatures

VAN TOEPASSING ZIJN
Functietitel: Assistent Accountant RA (2-6 jaar ervaring)

Functieomschrijving:
Als ervaren assistent accountant draag je zorg voor de juiste uitvoering van controle opdrachten. Deze opdrachten voer je uit in een (klein) team, waarin jij veelal zult fungeren als controleleider onder de directe verantwoordelijkheid van de betrokken accountant. Je bent bekend met de algemene eisen ten aanzien van de werkzaamheden en staat in nauw contact met de klanten, waarvoor je het eerste aanspreekpunt bent. Afhankelijk van jouw kennis en ervaring stuur je andere assistent accountants aan.

Uren per week: 32-40

Werkgever Naam: Rousch Financial Professionals

Vorm van contact: Albert Umans

Werkgever telefoonnummer: 088 - 524 44 00

Job korte beschrijving: Vakspecialisten boekhouding

Land: Nederland

Regio: NEDERLAND

Contractduur: Vast

Contract type: Voltijds

Bron van jobaanbieding:
UWV WERKbedrijf, Openbare diensten voor arbeidsvoorziening, Nederland

Rijbewijs: Nee

Salaris munt: EUR

VAN TOEPASSING ZIJN

Similiar vacatures

Aangiftemedewerker - EUR

Ambtenaren: belastingen en accijnzen
Heb jij een goede fiscale basis en minimaal 3 jaar ervaring als aangiftemedewerker? Werken bij deze organisatie betekend meedenken met de klant en inspelen op de kansen en uitdagingen die de maatschappij met zich mee brengt. Je hebt hier een zelfstandige
Rousch Financial Professionals - 2016-05-07 - NEDERLAND

Beton reparateur - EUR

Betonwerkers, betonafwerkers e.d.
Wij zijn in de omgeving van Oosterhout op zoek naar een ervaren beton reparateur. Als beton reparateur moet je ervaring hebben in het handmatig repareren van betonrot, herstel van kleinere oneffenheden na betonstort. Daarnaast is ervaring in het coaten
DIT Personeel - 2016-04-07 - NEDERLAND

Chemisch Analist Methodeontwikkeling HLO - EUR

Technici op chemisch en natuurkundig gebied
Voor een opdrachtgever in Limburg zijn we op korte termijn op zoek naar een Chemisch Analist Methodeontwikkeling (HLO). Je wordt in deze functie zelfstandig ingezet om analytische projecten te draaien. De projecten bestaan uit het doen van methodeontwikkeling
Balans Laboratorium - 2016-04-22 - NEDERLAND

Chemisch Analist Methodeontwikkeling - EUR

Technici op chemisch en natuurkundig gebied

ScientiQ Staffing BV - 2016-03-06 - NEDERLAND

De BezorgBakkerij: Ondernemers gezocht! - EUR

Leidinggevende functies in de detail- en groothandel
Ondernemers gezocht! Ben jij een ondernemer die weer een eigen bedrijf wil starten? Of heb je altijd al voor jezelf willen beginnen? Wij kunnen je daarbij helpen. De BezorgBakkerij.nl is voor jou namelijk
MVP Solutions.nl - 2016-04-08 - NEDERLAND

Distributiechauffeur CE - EUR

Vrachtwagenchauffeurs

Synergie Logistiek - 2016-02-18 - NEDERLAND

Elektromonteur - EUR

Bouwelektriciens e.d.
DIT Techniek is in de omgeving van Middelburg voor diverse opdrachtgevers en projecten op zoek naar elektromonteurs. In de functie elektromonteur ben je verantwoordelijk voor reguliere werkzaamheden zoals het aanleggen en installeren van elektrotechnische
DIT Personeel - 2016-03-24 - NEDERLAND

elektromonteur - EUR

Bouwelektriciens e.d.

Ip Techniek - 2016-09-11 - NEDERLAND

Grondwerker met VCA - 1730 - EUR

Ongeschoolde arbeiders in de weg- en waterbouw

Partner Maastricht - 2016-03-23 - NEDERLAND

Hardware Engineer - EUR

Elektronica-ingenieurs
Als Hardware Engineer heeft u te maken met simpele of ingewikkelde installaties en besturingssystemen die u ontwikkelt. U werkt hierin veelvuldig samen met de afdeling Software Engineering. - U ontwikkelt en tekent elektrotechnische installaties, voor
FRAME Recruitment - 2016-03-23 - NEDERLAND

Keurmeester AGF - EUR

Landbouwtechnici
Je versterkt het team celbeheerders , bent mede verantwoordelijk voor het beheren en onderhouden van de voorraad in de cellen: tellen vd voorraden en bewaken van de kwaliteit vd producten. Voor een opdrachtgever zijn wij op zoek naar een keurmeester AGF.
ENJOB Uitzendbureau - 2016-06-04 - NEDERLAND

Kwalitaria medewerk(st)er - 1650 - EUR

Kelners

kwalitaria Baarle Nassau - 2016-08-18 - NEDERLAND

Loodgieter gezocht ! - EUR

Loodgieters
De Speer Personeelsdiensten is voor een opdrachtgever in Alkmaar per direct op zoek naar Loodgieters. Wij hebben vacatures door heel Nederland, dus bent u nog op zoek en wilt u snel weer aan de slag stuur uw cv of neem telefonisch contact op. Met vriendelijke
De Speer Personeelsdiensten B.V. - 2016-05-28 - NEDERLAND

Magazijnmedewerker - EUR

Laders en lossers
Bedrijfsomschrijving Voor onze opdrachtgever in de omgeving van Landgraaf zijn wij op zoek naar een fulltime magazijnmedewerker die graag de handen uit de mouwen steekt. Werkzaamheden: Heb jij minimaal 5 jaar werkervaring in een magazijn? Heb jij ervaring
Stadion Uitzenden BV - 2016-05-11 - NEDERLAND

Medewerker bediening - EUR

Kelners
In de functie van bedieningsmedewerker ben jij het aanspreek punt voor de gasten. Je zorgt ervoor dat ze zich welkom voelen en genieten van hun dagje/weekendje op het eiland! Snel schakelen is iets wat jij zonder probleem doet, de ene dag loop je op en
Carrière Sprong B.V. - 2016-02-15 - NEDERLAND

mobiele kraanmachinist 35 ton - EUR

Kraandrijvers en bedieningspersoneel van takels e.d.

Flexpower Personeelsdiensten - 2016-06-27 - NEDERLAND

Mondhygienist - 0 - EUR

Tandartsassistenten en mondhygiënisten
Vacature mondhygiënist voor 3-5 dagen per week (in overleg). Je werkt samen met de tandartsen en preventieassistenten en ontwikkel je samen deze afdeling verder. Voor het volledige profiel en de sollicitatiewijze, stuur je je CV naar jolanda.vandeven (at) uwv.nl
##pracodawca## - 2016-02-15 - NEDERLAND

Montage monteur Buitendienst - Werkendam - EUR

Assembleurs van mechanische werktuigen
Onze relatie is gespecialiseerd in het ontwerpen, assembleren en monteren van spuitwanden, droogunits en professionele spuitinrichtingen. De meeste afnemers van deze producten bevinden zich in de meubelindustrie en de autobranche. Onze relatie behoort
Vermeer Personeelsdiensten bv - 2016-03-31 - NEDERLAND

Onderhoudsschilder Driebergen - EUR

Schilders e.d.

Introbouw - 2016-05-12 - NEDERLAND

Pittige, maar vriendelijke Sales Assistent m/v (0160167) - EUR

Televerkopers
Aantal uur: 32 38,5 uur (4 dagen bij voorkeur, onder schooltijd is bespreekbaar) Periode: Per direct Dienstverband: Contract Branche: Commerciële organisatie Locatie: s-Gravenhage Voertaal: Nederlands, gevolgd door het Engels Bedrijfsomschrijving:
Slabbers De Lange Office Support - 2016-08-02 - NEDERLAND

Productiemedewerker - 1700 - EUR

Bedieningspersoneel van machines en installaties voor de chemische industrie
Wij zoeken voor een klant in omgeving van Cuijk van ons productiemedewerkers in een leerlooierij / leerbewerkingsbedrijf. Leerlooiers scheren, schrapen af, maken schoon, looien, poetsen en verven huiden
Accent Jobs Oss - 2016-05-21 - NEDERLAND

Re-integratie consulent Gemeente Amsterdam - EUR

Arbeidsbemiddelaars en uitzendbureaumedewerkers
Jouw baan Heb jij sterke affiniteit op sociaal en maatschappelijk gebied en ervaring opgedaan bij een gemeentelijks instelling? Beschik jij over HBO werk- en denkniveau en aantoonbare raakvlakken op sociaal juridische dienstverlening? Heb jij ervaring
Manpower - 2016-04-22 - NEDERLAND

Servicemonteur Koudetechniek - 3000 - EUR

Installateurs van toestellen voor klimaatregeling en koeltechniek
Zoek jij een uitdagende baan als servicemonteur industriële koeltechniek bij een organisatie met internationale allure? Dan is dit dé baan voor jou! - Jij houd je bezig met het monteren, onderhouden
BuildingJobs B.V. - 2016-03-03 - NEDERLAND

Sleutelaar - 2500 - EUR

Vliegtuigmonteurs
Het betreft voornamelijk het uit elkaar halen van alle afsluiters van de Gasunie die bij hun op de werkplaats worden aangeleverd. De sleutelaars dienen ervaren te hebben met groffe werkzaamheden (scheepsbouw/scheepswerf bijv.) en goed te kunnen werken
Prominent- Techniek - 2016-03-18 - NEDERLAND

Synensis zoekt Timmerman - EUR

Timmerlieden

Synensis Uitzendbureau - 2016-08-02 - NEDERLAND

Test & Repair Analist - EUR

Software- en applicatieontwikkelaars en -analisten, niet elders geclassificeerd
Voor onze opdrachtgever in Son zijn we op zoek naar een Test & Repair Analist. Test & Repair Analist (Modules) In deze functie ben je verantwoordelijk voor Het zelfstandig assembleren van een rek
RegioTechniek Eindhoven - 2016-08-02 - NEDERLAND

Tester (coördinerend) - EUR

Software- en applicatieontwikkelaars en -analisten, niet elders geclassificeerd
Wij zoeken een coördinerende tester die ervaring heeft met grote testprojecten. Je bent ervaren genoeg om diverse projecten tegelijk te kunnen aansturen. Je kent het testtraject als geen ander. Bovendien
sQout - 2016-05-25 - NEDERLAND

Traineeship Technicus Mechatronica Systemen MBO 4 - EUR

Werktuigbouwkundig ingenieurs
De Technicus Mechatronica systemen is verantwoordelijk voor een werkend eindproduct. Je hebt een zelfstandige, uitvoerende en begeleidende rol. Als specialistbouw je op basis van de aanwezige informatie (bijvoorbeeld tekeningen) zelfstandig of in teamverband
OBM Midden Nederland - 2016-02-15 - NEDERLAND

Verpleegkundige (niveau 4) - EUR

Verpleegkundigen met middelbare opleiding
Voor een zorgvilla in de gemeente De Bilt zoeken wij per direct een Verpleegkundige Niveau 4 voor 28-32 uur per week. De uren zijn bespreekbaar! Het betreft een Werving en Selectie opdracht, dus je komt in dienst van/op contract bij onze opdrachtgever!
Zendt Het nieuwe uitzenden - 2016-02-22 - NEDERLAND

Verzorgende 3 IG - EUR

Ziekenverzorgers
Als verzorgende niveau 3 heb je verzorgende taken, zoals helpen bij het wassen en aankleden. Daarnaast geef je de cliënt begeleiding. Je signaleert gezondheidsproblemen en onderhoudt contact met andere hulpverleners. Een belangrijk onderdeel van
Zorgwerk b.v. - 2016-05-11 - NEDERLAND

 
 
terrein gegenereerd 31.642838001251 seconden